Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Friss Patkányok

Nincs megjeleníthető elem

Friss konzerv

Nincs megjeleníthető elem

Friss csapolt sör

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó hozzászólók

  • Moncsycica: Szia,RaaaaaK! Mi van mar Veletek? Tok nagy csened honol,mar kenytelen voltam visszaolvasgatni,a regi postokat:))).meg jo,hogy ne... (2011.08.26. 18:36) Mr. Green
  • Steev84: Szerintem nem csak a dohányzás okozhat rákot, nagymamám budapesten él ő nem dohányzik és egy kivizsgáláson azt kérdezte tőle az ... (2010.02.04. 12:26) A dohányzás előnyei
  • ani20: Ez nagyon jó!:) (2010.01.21. 16:07) Borra kéne - Rainbow in Hungary
  • after80: Itt is van: videa.hu/videok/vicces/balazs-show-szilveszter-kemeny-bolond-ciki-eges-zWnIq63qtkDFe7DS (2009.12.11. 08:17) Mutasd meg, fiam!
  • Thaddeus Griffin: Hurrá :) (2009.09.16. 01:08) Restart?
  • Utolsó 20

Királyrák blogger módra

Minden nap háborúba indulunk. Fegyverünk az irónia, a szarkazmus és az álnaivan provokatív hozzáállás.

Gratulálni, anyázni, témát ajánlani, vagy sok pénzzel megvesztegetni és elhallgattatni a kiralyrak kukac gmail pont com-on lehet.

Címkék

2007 (9) 2008 (2) abszurdisztán (39) alapítvány (4) bajnokok ligája (2) béke (3) berlusconi (2) bkv (3) blogajánló (2) blogok (8) blogstart (9) bomba (3) botrány (2) budapest (4) bulvár (4) cigány (2) country (2) csajok (3) debrecen (2) demagóg (2) dilettancia (2) egészségügy (5) egymásért (2) együtt (2) élőlánc (2) felvonulás (2) férfi (2) feri tíví (2) fidesz (15) foci (14) fogyasztói társadalom (6) fradi (3) francia (2) gergényi (2) goldenblog (4) gondolatébresztő (31) gyurcsány (20) halál (2) horváth ágnes (2) hülyemagyar (15) il ferro (2) irodalom (2) iskola (2) iwiw (3) jobbik (2) kapcsolatépítés (3) kép (9) képregény (2) királyrák (4) kisebbség (2) kisteleki (2) kóka (3) közlekedés (2) kritika (2) kultúra (2) lányok (2) maffia (2) magyar (4) marketing (13) máv (4) mdf (2) média (15) melegek (2) menete (2) mlsz (2) mszp (16) naiv ügyfél (10) napirajz (2) nbh (2) népszavazás (2) operettország (8) orbán (15) orosz (3) ortt (4) összeesküvés elmélet (2) party (2) patkányok (5) pina (6) poén (2) politika (28) pride (2) programajánló (2) punk (4) pussy (5) rap (4) rasszizmus (2) rebisz (2) reklám (7) rendőrség (4) r álhírek (3) sport (23) suli (2) szdsz (8) szex (9) szilvásy (2) szőke nő (2) szolgálati (3) szürreális (4) társadalom (4) taxi (2) tenisz (2) tomcat (5) tótaw (2) újrahasznosítás (2) usa (4) üzenet (3) üzlet (2) választás (2) várhidi (7) vélemény (28) vetkőzés (5) vicces (22) videó (19) video (4) virág (2) vodafone (2) volán (2) web (2) webkettő (2) weboldal (2) youtube (15) zene (5) zsidó (2) Címkefelhő

Rajzolj szíveket a hóba!

2007.05.26. 07:21 Király Rák

A vad kilencvenes évek egy csomó élménnyel ajándékoztak meg minket. Rácsodálkoztunk például a nálunk is szárnyait bontogató vadkapitalizmus minden új gyümölcsére. Ilyen gyümölcs volt a női és férfi „életmódmagazinok” elterjedése.

Ezeket a havilapokat az hívta életre, hogy a marketingeseknek elmondták, bizonyos termékek eladási statisztikáit csak úgy fogják tudni növelni, ha célcsoportot teremtenek. Összefűztek hát egy csomó fals életérzést sugalló reklámot, néhány internetről letöltött vicces képet, meg pár hevenyészett cikket, amelyek az új – akkor ez még idegen szó volt – trendi stílust tolták le a torkunkon, több-kevesebb sikerrel.

Alapvetően ezzel még nem volt olyan nagy baj. Már amennyiben az ember megnézte amíg még az újdonság erejével hatott, olvasgatta, és továbbállt. Ha nem volt elég önértékelése, a mai napig be van fosva, hogy jesszusom, nem olyan kerek a mellem, mint a Cosmocímlap Photoshoppinának, vagy nincs olyan hasizmom, mint Borotválthónalj Bobnak az FHM nagyképén. Egy kis idő eltelte (és a konkurencia megjelenése) után törvényszerűvé vált az olvasószám csökkenése, és a marketingeseknek új ötlettel kellett előállniuk, hogy rábírják a panelprolit arra, hogy ne a nyugati aluljáróban vegye meg a hamis parfümöt.

Ez a mentőötlet volt az úgynevezett „szextanácsok” beszerkesztése. Cikkek arról, hogyan fűszerezd a szexuális életed, hogyan bírd rá a Józsit az Ikeaágy-rengető orgazmusra. Ez már önmagában is vicces, hiszen a célcsoport valahol a kiskamaszoktól a húszas évei végét taposó infantilis yuppie-kezdeményekig terjed. Ebben a korban pedig, ha magától nem működik, segítséggel sem fog.

Mulatságos írások születtek. Jómagam egy ilyen írásból tudtam meg, hogy nekem jó az, ha a csajom hugyozás közben magához ragadja a farkam, és szíveket rajzol a hóba az irányított sugárral. Pedig azelőtt meg voltam róla győződve, hogy ez minimum szakítóok. Az is kiderült, hogy a szeretkezés közben elsütött „Úgy megbaszlak, hogy a füled is kettéáll!”-mondat nem elemi röhögést, hanem izgalmat vált ki a lányokból. Sőt, állítólag nekem, több, mint hárommilliárd férfitársammal egyetemben, izgató az, ha elektromos fogkefével izélgetik a herémet. Hogyisne.

Maga Ganxta Zoltán írta egy ilyen férfilapban, hogy milyen felemelő érzés is az, ha a csajod seggbenyom egy vibrátorral, és rombolta le ezzel a cikkel teljesen azt az imidzset, amelyet a Sex Action dobosaként felépített, majd a Kartellel már korábban is bomlasztani kezdett. Juliska meg leballagott a szexshopba, megvette a Black Magic háromezrest és várta haza Jancsit. A hatás elmaradása esetén, B-tervnek bekészített a párna alá egy elektromos fogkefét is, és meg volt róla győződve, hogy ő most legalább olyan szabad és trendi nő, mint azok, ott, Amerikában.

Amerikában, ahol egyébként már a reptéren mindenféle táblák irányítanak bennünket. „Ne lépj a nedves padlóra, csúszik!”-harsogja az egyik. „Várakozz a vonal mögött” –szól a másik. Ezek azonban teljesen logikus dolgok: a vizes padló, meg a vonal már messziről látszik. Azt kellene inkább kiírni, amelyek nem egyértelműek. Például, hogy „Cosmopolitant és társait, meg fehér kenyeret már közel húsz éve csak a bevándorlók vesznek.”

6 komment

Címkék: média marketing szex vicces gondolatébresztő

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyrak.blog.hu/api/trackback/id/tr5186796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caleb 2007.05.27. 19:16:50

Az ilyen jó kis irományokkal az a baj, hogy aki olvassa, az már tudja, akinek meg tudnia kéne, az a büdös életben nem jut el idáig :D. De egyébként grat, jó kis blog, rákaptam :).

Ja, és mi baj a fehér kenyérrel? :D

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.05.27. 21:44:09

Köszi szépen az elismerő szavakat.. A fehér kenyérrel gondolom leginkább az a baj, hogy nem olyan egészséges (szerintem sokkal fontosabb, hogy nem olyan finom), mint a magvas. :)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.05.30. 22:32:13

Ez valahol inkább tarisznyarák volt, de azért az is finom - nem teljesen igaz a dolog, mert például én is a Playboyban találkoztam valaha a máig is kedvenc pipaboltommal. A sörpocira meg büszke vagyok, saját nevelés, ki nem szarja le? Nincs az a pénz, amiért nekiálljak gyúrni (nemhogy még én fizessek érte...).

Egyszóval: olvashatsz bármit, ha amúgy szuverén ember vagy, a szar úgyse tapad meg rajtad. Aki meg minden faszságra hallgat, az manapság a legritkább esetben szokott egyáltalán olvasni...

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.05.31. 11:51:36

Szerintem pl. a Cosmopolitan megett is valami nagy és gyanús hím összeesküvés van, ami az azt kajoló buta nőket hajtja rá az összeesküvést fíling formában világba grundoló farkakra (Is).

Te vagy a pengavagánymagabiztosmindentlekezdeményezőlidércvadállatereedti nő, ne szarozz, aki és ami tetszik, azt rángasd ki a nadrágból és nagyon bukjál rá, és fúú, de téged irigyel majd mindenki ebben a teremtésben!

Izzítók meg csak röhögnek, hogy milyen buta egy ribanc vagy.

whoever 2007.06.04. 23:33:28

hello, tokjo iras, tetszenek a szavaid. egyet ugyan nem ertek veluk, mert szerintem hulyeseg, amit itt irsz, de nagyon izgisen fogalmazol.
amiert hulyeseget irtal ebben szosszenetben (szerintem): fent emlitett ujsagok nem nepmuvelo szandekkal jottek letre, hanem szorakoztatas celjabol, es alapvetoen az emberi termeszet legkezenfekvobb tulajdonsagait aknazzak ki hihetetlen ravasz egyszeruseggel.
en imadok cosmot olvasni es graziat meg easy livinget, borzasztoan szeretem a pasimagazinokat is, es megsem erzem magam olyan aljanepnek, mint ahogy te leirtad ezeknek a havilapoknak az olvasoit.
lathatod, teged is szivesen olvaslak :)
szoval szerintem ezt a vonalat ujra kene gondolnod :)
mas: a nok csak a ferfiak miatt tamasztanak egymassal szemben majdnem total teljesithetetlen elvarasokat, es profimod uzzuk a pest-et meg a swot-ot ;)

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.05. 10:23:07

whoever: nem az olvasókat írtam le aljanépnek. Most talán esik a 15 perces hírnevem, de bevallom, én is néha belelesek egy-egy ilyen újságba, sőt! Az első évfolyam CKM talán még mindig ott porosodik a garázsban.

Inkább azokra vonatkozott a pikírt megjegyzés, akik nem kezelik kellő fenntartással az ott közölt cikkeket - mert azért azt érdemes. :)


süti beállítások módosítása