Friss Patkányok

Nincs megjeleníthető elem

Friss konzerv

Nincs megjeleníthető elem

Friss csapolt sör

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó hozzászólók

  • Moncsycica: Szia,RaaaaaK! Mi van mar Veletek? Tok nagy csened honol,mar kenytelen voltam visszaolvasgatni,a regi postokat:))).meg jo,hogy ne... (2011.08.26. 18:36) Mr. Green
  • Steev84: Szerintem nem csak a dohányzás okozhat rákot, nagymamám budapesten él ő nem dohányzik és egy kivizsgáláson azt kérdezte tőle az ... (2010.02.04. 12:26) A dohányzás előnyei
  • ani20: Ez nagyon jó!:) (2010.01.21. 16:07) Borra kéne - Rainbow in Hungary
  • after80: Itt is van: videa.hu/videok/vicces/balazs-show-szilveszter-kemeny-bolond-ciki-eges-zWnIq63qtkDFe7DS (2009.12.11. 08:17) Mutasd meg, fiam!
  • Thaddeus Griffin: Hurrá :) (2009.09.16. 01:08) Restart?
  • Utolsó 20

Királyrák blogger módra

Minden nap háborúba indulunk. Fegyverünk az irónia, a szarkazmus és az álnaivan provokatív hozzáállás.

Gratulálni, anyázni, témát ajánlani, vagy sok pénzzel megvesztegetni és elhallgattatni a kiralyrak kukac gmail pont com-on lehet.

Címkék

2007 (9) 2008 (2) abszurdisztán (39) alapítvány (4) bajnokok ligája (2) béke (3) berlusconi (2) bkv (3) blogajánló (2) blogok (8) blogstart (9) bomba (3) botrány (2) budapest (4) bulvár (4) cigány (2) country (2) csajok (3) debrecen (2) demagóg (2) dilettancia (2) egészségügy (5) egymásért (2) együtt (2) élőlánc (2) felvonulás (2) férfi (2) feri tíví (2) fidesz (15) foci (14) fogyasztói társadalom (6) fradi (3) francia (2) gergényi (2) goldenblog (4) gondolatébresztő (31) gyurcsány (20) halál (2) horváth ágnes (2) hülyemagyar (15) il ferro (2) irodalom (2) iskola (2) iwiw (3) jobbik (2) kapcsolatépítés (3) kép (9) képregény (2) királyrák (4) kisebbség (2) kisteleki (2) kóka (3) közlekedés (2) kritika (2) kultúra (2) lányok (2) maffia (2) magyar (4) marketing (13) máv (4) mdf (2) média (15) melegek (2) menete (2) mlsz (2) mszp (16) naiv ügyfél (10) napirajz (2) nbh (2) népszavazás (2) operettország (8) orbán (15) orosz (3) ortt (4) összeesküvés elmélet (2) party (2) patkányok (5) pina (6) poén (2) politika (28) pride (2) programajánló (2) punk (4) pussy (5) rap (4) rasszizmus (2) rebisz (2) reklám (7) rendőrség (4) r álhírek (3) sport (23) suli (2) szdsz (8) szex (9) szilvásy (2) szőke nő (2) szolgálati (3) szürreális (4) társadalom (4) taxi (2) tenisz (2) tomcat (5) tótaw (2) újrahasznosítás (2) usa (4) üzenet (3) üzlet (2) választás (2) várhidi (7) vélemény (28) vetkőzés (5) vicces (22) videó (19) video (4) virág (2) vodafone (2) volán (2) web (2) webkettő (2) weboldal (2) youtube (15) zene (5) zsidó (2) Címkefelhő

Új tévéadók ősztől II.

2007.05.30. 16:40 Király Rák

Sorozatunk első részében végignéztünk a közeljövőben indulni tervező tévéadók lehetséges buktatóit, és azt, hogyan kerülhetik el az MGM-hatást. Szó volt az Akadémiai TV, a 13th Street, a Comedy Central Hungary, az HBO Comedy, és a KidsCo csatornákról, most a maradék, azaz az MTV Europe Hungary, a Nonstop Kino HD, a Sci-Fi Channel, a reményteli nevű Ötös Csatorna, az Universal Channel, illetve a TV Iskola következik.

Vérzik a szívem. Már magam előtt látom, ahogy a Vivás, úgynevezett befutott arcok elözönlik az eddig többnyire igényes zenét és műsorokat játszó Music Television-t, és kikergetik a jó ízlést ebből az országból. Titkos fegyverük a csípőnadrágból kilógó kínai tangabugyi, a seggfölötti nonfiguratív tetoválás, és a magyarosan túltöltött szilikonszáj. Póló fölé húzott vivakristófos (vivakristóFOS) atlétájuk nem fogja teljesen fedni a farzsebükből kikandikáló Rúzsa Magdi és Lola cédéket. A hatás összehasonlíthatatlanul durvább lesz annál, mint amikor az amcsi MTV-ből brit lett. Külön öröm, hogy a magyar helyett a brit MTV-t nem lehet majd továbbítani a kábelhálózatoknak. Be vagyunk kerítve.

Egyetlen egy reményünk lehet: talán a köztudottan mindenhol (máshol) provokatív MTV belső megrendelései talán egy kis fantáziát visznek a petyhüdt magyar reklámosok és kreatívok életébe. Talán. 

A német televíziózás mérföldekkel jár a magyar előtt, és ez reméljük meg fog látszani a Nonstop Kino hazai adásának minőségén is. A siker titka: ugyanaz a műsorrend, mint ami Németországban és Ausztriában van, és kolozsvári szinkron. Akkor talán lesz egy olyan igényes magyar közönségfilm-mozitévé, mint amilyen a Zone Europa az artosabb kategóriában. 

Végtelen határokat a vasárnap délutáni műsorsávba, és tökéletes elkülönülést műsorpolitikában a 13th Street-től, ezt kérjük tőled mi kis magyar fogyasztók, ó, nagy NBC. Akkor talán nem leszel olyan csapnivalóan gány, mint az AXN Sci-fi. (ami azért is meglepő, mert a mezei AXN egyébként nézhető)

 

Szerencsétlenebb sorsú Fibernetes előfizetők már láthatják azt a magyar tévéadót, amely üzletpolitikájában érdekes utat választott. A rosszabb filmekben ugyanis rendszeresen említik az Ötös csatornát, mint hírforrást, és pl. New Yorkban van is olyan. Ott egy rendkívül igényes regionális hírtévét kell érteni alatta, amelyet a város tart el. Itt egy Story TV-ről is kikopott sztárokat foglalkoztató, magát közszolgálatiként meghatározó hányadékszart, mint VV Gyöngyusz, és Elvis (nem a halott énekes, hanem a valóságshow-sztár). Valószínűleg a Storyhoz hasonlóan még fizetnek is érte, hogy a szolgáltatók bevegyék a csomagba, ezért nagy jövőt jósolok neki, basszameg. Fibernetesek, írjátok meg kommentben, milyen az Ötös! 

5., Universal Channel
 
Szintén NBC, azonban se nem horror, se nem sci-fi, hanem, ugye kitaláljátok mi? Hát persze, hogy krimi. Ugyanaz vonatkozik rá, mint a fent említettekre. Azaz az AXN Crime tragédiája lebegjen előttetek, kedves NBC.
 
6., TV Iskola
„2006. végén vette nyilvántartásba az ORTT ezt a csatornát, amely oktatóműsorokat (kicsiknek, nagyoknak, időseknek) sugározna.” És tessék hátratett kézzel ülni a fotelban, figyelni, jegyzetelni, adáskezdéskor röpdolgozat. Ugye ez csak valami hülye vicc, így az infotainment korszakban? Vagy csak a Prokopp-birodalom (Filmmúzeum, TV Paprika, TV Deko) terjeszkedik?

3 komment

Címkék: média ortt

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyrak.blog.hu/api/trackback/id/tr2689357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.05.30. 18:28:35

Csodálkozol? Ezt az országot ellepi a szar, és milyen jó is, hogy a dodlenyákok serege a győzike és hasonló színvonalon cseveg és mormol, nem pedig azon, hogy ha netán leáll a veséje, akkor ma átültetés helyett megdöglik csendben. Ez is a szaráradat kiterjesztése.

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.05.30. 23:23:09

Jééé, végre vmi az "Ötösről". Helyi kábel tv nemrég bővült elvileg filmmúzeummal, hír tv-vel (nem is tom hogy bírtam eddig élni nélküle) meg tv paprikával. Gondotlam bekeresem őket, meg kicsit átrendezgetem egy kicsit a csatornák sorrendjét, mert eléggé össze voltak már kuszálódva. És akkor bukkantam rá vmire, amiről csak annyit tudtam, hogy egy 5-ös van a sarkában. Hiába keresgéltem (nem túl intenzíven, de azért mégis) bárhol, semmit se találtam róla. Végre mostmár tudom ,hogy mi ez, bár azóta se néztem...
Szal nem vagyok Fibernetes, de azért most odakapcsoltam, hogy válaszolhassak: épp két tetovált gyerek beszélget vmi stúdióban, és 175 Ft-ért lehet sms-t küldeni, de hogy mért, azt nem tom. Majd ha lesz időm (hú, de sokára lesz az :( ), nézem még egy kicsit, és beszámolok :P

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.05.30. 23:52:44

Gyerünk Surfin, ígéret szép szó.. :)


süti beállítások módosítása