Friss Patkányok

Nincs megjeleníthető elem

Friss konzerv

Nincs megjeleníthető elem

Friss csapolt sör

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó hozzászólók

  • Moncsycica: Szia,RaaaaaK! Mi van mar Veletek? Tok nagy csened honol,mar kenytelen voltam visszaolvasgatni,a regi postokat:))).meg jo,hogy ne... (2011.08.26. 18:36) Mr. Green
  • Steev84: Szerintem nem csak a dohányzás okozhat rákot, nagymamám budapesten él ő nem dohányzik és egy kivizsgáláson azt kérdezte tőle az ... (2010.02.04. 12:26) A dohányzás előnyei
  • ani20: Ez nagyon jó!:) (2010.01.21. 16:07) Borra kéne - Rainbow in Hungary
  • after80: Itt is van: videa.hu/videok/vicces/balazs-show-szilveszter-kemeny-bolond-ciki-eges-zWnIq63qtkDFe7DS (2009.12.11. 08:17) Mutasd meg, fiam!
  • Thaddeus Griffin: Hurrá :) (2009.09.16. 01:08) Restart?
  • Utolsó 20

Királyrák blogger módra

Minden nap háborúba indulunk. Fegyverünk az irónia, a szarkazmus és az álnaivan provokatív hozzáállás.

Gratulálni, anyázni, témát ajánlani, vagy sok pénzzel megvesztegetni és elhallgattatni a kiralyrak kukac gmail pont com-on lehet.

Címkék

2007 (9) 2008 (2) abszurdisztán (39) alapítvány (4) bajnokok ligája (2) béke (3) berlusconi (2) bkv (3) blogajánló (2) blogok (8) blogstart (9) bomba (3) botrány (2) budapest (4) bulvár (4) cigány (2) country (2) csajok (3) debrecen (2) demagóg (2) dilettancia (2) egészségügy (5) egymásért (2) együtt (2) élőlánc (2) felvonulás (2) férfi (2) feri tíví (2) fidesz (15) foci (14) fogyasztói társadalom (6) fradi (3) francia (2) gergényi (2) goldenblog (4) gondolatébresztő (31) gyurcsány (20) halál (2) horváth ágnes (2) hülyemagyar (15) il ferro (2) irodalom (2) iskola (2) iwiw (3) jobbik (2) kapcsolatépítés (3) kép (9) képregény (2) királyrák (4) kisebbség (2) kisteleki (2) kóka (3) közlekedés (2) kritika (2) kultúra (2) lányok (2) maffia (2) magyar (4) marketing (13) máv (4) mdf (2) média (15) melegek (2) menete (2) mlsz (2) mszp (16) naiv ügyfél (10) napirajz (2) nbh (2) népszavazás (2) operettország (8) orbán (15) orosz (3) ortt (4) összeesküvés elmélet (2) party (2) patkányok (5) pina (6) poén (2) politika (28) pride (2) programajánló (2) punk (4) pussy (5) rap (4) rasszizmus (2) rebisz (2) reklám (7) rendőrség (4) r álhírek (3) sport (23) suli (2) szdsz (8) szex (9) szilvásy (2) szőke nő (2) szolgálati (3) szürreális (4) társadalom (4) taxi (2) tenisz (2) tomcat (5) tótaw (2) újrahasznosítás (2) usa (4) üzenet (3) üzlet (2) választás (2) várhidi (7) vélemény (28) vetkőzés (5) vicces (22) video (4) videó (19) virág (2) vodafone (2) volán (2) web (2) webkettő (2) weboldal (2) youtube (15) zene (5) zsidó (2) Címkefelhő

Vuduköztársaság

2007.05.26. 13:21 Király Rák

Csütörtökön volt a 2006-os politikai évkönyv bemutatója. Lehet, hogy valami születési rendellenesség, de én járok ilyenekre. A részt vevő mindenoldali politológusok szerint előbb, vagy utóbb el kell jönnie az olyan világnak, amikor a választási kampányokban is olyan jelszavak kerülnek elő, mint reform, struktúraátalakítás, ágazati versenyképesség-javítás, és úgy egyáltalán: szakmaiság.
 
Az előadók álláspontja mellett szól, hogy csütörtökön még nem derült ki, a kormányzatunk jósdát működtet a mi pénzünkön. Az Esőkirályból is tudjuk, hogy a primitív törzseknél a varázsló rendelkezik igazi hatalommal: ő mondja ki, ki legyen a törzsfőnök, és ő is öletheti meg, ha az nem jól teljesít. Oroszországban is nagy hagyománya van mindenféle mágusok kormányzati alkalmazásának. A 2002-es választások előtt egy viszonylag kevésbé bulvár napilap féloldalas interjút közölt egy jósnővel, aki tealevelekből megmondta, hogy Orbán Viktor fog nyerni. Erre kontrázott egy másik, amelyik meg Megyót hozta ki győztesnek, teveszarból. Megyó nyert is, más kérdés, hogy a teveszarszag alaposan körül is lengte kormányát.
 
Számomra a kossuth téri tüntetéssorozat is akkor vesztette el minden maradék értelmét, amikor sámándobosokkal akarták elzavarni Gyurcsányt a zavaros fejű polgártársak, ám az én értékítéletem ebben a kérdésben mellékes. Mert amíg a saját pénzéből mindenki azokkal doboltat, jósoltat, akivel akar, addig kormányzati pénzből ez már nem annyira magánügy. Még inkább jópofa, hogy az a kormány tart fenn jósirodát, amelyik egyébként, amikor csak teheti, kikel az egyházak politikai szerepvállalása ellen. Mégis milyen alapon ezek után?
 
Ha egy jöttment okkultista kijelenti, hogy az augusztus 20-i vihar, amely több halálos áldozattal is járt, (és amelyre egyébként az Európai Meteorológiai Szolgálat időben felhívta a figyelmet) az valójában néhány aljas személy által létrehozott, a kollektív tudat manipulálásán keresztül kiváltott paranormális jelenség volt (részlet a jelentésből), nem tartozik igazából rajta és a pszichiáterén kívül másra. Az orvos majd beállítja a gyógyszert, és akkor nem beszél hülyeségeket az ipse.
 
Ha viszont ez az okkultista történetesen a katasztrófáért felelős kancelláriaminiszter öccse, aki jó pénzt kapott ezért a cinikus, ordas baromságért, akkor kurvára jogosan követeli a nép, hogy Szilvásy (a kancelláriaminiszter) húzzon el a véres, retkes pokolba annak a szervezetnek az éléről, amelynek feladata a kormányzati munka előkészítése és összehangolása, és nem a jósoltatás. Úgy egyébként.
 
Nem igaz állítások nem igaz országhoz vezetnek, mondta Gyurcsány a legutóbbi miniszterelnök-jelölti vitában, majd pár hónap múlva áldását adta arra, hogy Szilvásy az augusztusi botrány után ilyenekkel takarózzon. Pedig hol voltunk akkor még a balatonőszödi beszéd nyilvánosságra kerülésétől! Szilvásy menesztésének akkor nem volt magas politikai kockázata, egyszerűen nem volt nyilvános ok, ami miatt ott kellett tartani, leszámítva ezt a józan érvelésnek aligha nevezhető hablatyolást.
 
Mi lesz a következő? Nem sikerült bevezetnünk az eurót, mert valaki Magyarország alakú voodoobabát szurkál Szlovákiában? Azért van gazdaságilag, szociológiai szempontból, és úgy egyébként szarban az ország, mert egy bantunéger afrikában gnúszíveket éget rituálisan? Fogjuk rá kollektíven a nyuszira? Jó legyen. Tegnap a kakasherepörkölt alakzatából arra következtettem, hogy Gyurcsány pedofil, szodomita, és anyagyilkos. Követelem, hogy ez alapján a megalapozott szakvélemény alapján azonnal zárják börtönbe!
 
A Nemzetbiztonsági Hivatal erre járó munkatársaival meg közlöm, hogy munkaviszonyom és tanulói jogviszonyom is biztos. Mielőtt kérdeznék.
 
UPDATE: Az UFi más, pikáns részletekkel is szolgál a minden bizonnyal nem teljesen százas Szilvásy-öcsikéről.

7 komment

Címkék: mszp orbán gyurcsány együtt szilvásy nbh abszurdisztán operettország alapítvány egymásért

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyrak.blog.hu/api/trackback/id/tr387402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.05.29. 15:00:17

A legszomorúbb ebben az, hogy az agrártekintetű büdös dodlenyákokat ezzel szépen le is kötik, azok kérdezik-válaszolják, hogy igaz-e vagy sem, aztán elvannak ezen a szirszarújságok is hetekig. Addig se beszélnek arról, hogy a kórházak bezárnak, mi meg beledöglünk, mert kell a hely a kínaiaknak.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.05.29. 17:52:51

Szerintem elég sokat beszélnek az eü-ről, hiszen csak a három legfontosabb szereplőt sikerült maga ellen hangolnia a kormánynak: a szakmát, a betegeket és a gyógyszergyártókat.. Persze nyilván Molnár (nem a görény, a Lajos :)) is azért mondott le, mert Mikola esténként fonendoszkópokat égetett rituálisan. :)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.05.30. 19:49:50

A fonendoszkópba injekciós tűt kell szúrni, ezt igazán tudhatnád! :)

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.05.30. 21:09:18

Hoppá, most lelepleztelek, te vagy a Szilvásy Péter, h ilyeneket tudsz :)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.05.30. 22:04:28

Bingóóóóó. Látod, tudsz te! Küldök is egy varázsverset:

Abrakadabra, Gyurcsányra zabla
Úgy húz a pénzre, mint ló a zabra
Pöcsréti volt az ő gumibotja,
Farkát a Horváth Ágika fogja.

Ha ezt naponta háromszor ráolvasod, belepusztul. Vagy nem.


süti beállítások módosítása