Friss Patkányok

Nincs megjeleníthető elem

Friss konzerv

Nincs megjeleníthető elem

Friss csapolt sör

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó hozzászólók

  • Moncsycica: Szia,RaaaaaK! Mi van mar Veletek? Tok nagy csened honol,mar kenytelen voltam visszaolvasgatni,a regi postokat:))).meg jo,hogy ne... (2011.08.26. 18:36) Mr. Green
  • Steev84: Szerintem nem csak a dohányzás okozhat rákot, nagymamám budapesten él ő nem dohányzik és egy kivizsgáláson azt kérdezte tőle az ... (2010.02.04. 12:26) A dohányzás előnyei
  • ani20: Ez nagyon jó!:) (2010.01.21. 16:07) Borra kéne - Rainbow in Hungary
  • after80: Itt is van: videa.hu/videok/vicces/balazs-show-szilveszter-kemeny-bolond-ciki-eges-zWnIq63qtkDFe7DS (2009.12.11. 08:17) Mutasd meg, fiam!
  • Thaddeus Griffin: Hurrá :) (2009.09.16. 01:08) Restart?
  • Utolsó 20

Királyrák blogger módra

Minden nap háborúba indulunk. Fegyverünk az irónia, a szarkazmus és az álnaivan provokatív hozzáállás.

Gratulálni, anyázni, témát ajánlani, vagy sok pénzzel megvesztegetni és elhallgattatni a kiralyrak kukac gmail pont com-on lehet.

Címkék

2007 (9) 2008 (2) abszurdisztán (39) alapítvány (4) bajnokok ligája (2) béke (3) berlusconi (2) bkv (3) blogajánló (2) blogok (8) blogstart (9) bomba (3) botrány (2) budapest (4) bulvár (4) cigány (2) country (2) csajok (3) debrecen (2) demagóg (2) dilettancia (2) egészségügy (5) egymásért (2) együtt (2) élőlánc (2) felvonulás (2) férfi (2) feri tíví (2) fidesz (15) foci (14) fogyasztói társadalom (6) fradi (3) francia (2) gergényi (2) goldenblog (4) gondolatébresztő (31) gyurcsány (20) halál (2) horváth ágnes (2) hülyemagyar (15) il ferro (2) irodalom (2) iskola (2) iwiw (3) jobbik (2) kapcsolatépítés (3) kép (9) képregény (2) királyrák (4) kisebbség (2) kisteleki (2) kóka (3) közlekedés (2) kritika (2) kultúra (2) lányok (2) maffia (2) magyar (4) marketing (13) máv (4) mdf (2) média (15) melegek (2) menete (2) mlsz (2) mszp (16) naiv ügyfél (10) napirajz (2) nbh (2) népszavazás (2) operettország (8) orbán (15) orosz (3) ortt (4) összeesküvés elmélet (2) party (2) patkányok (5) pina (6) poén (2) politika (28) pride (2) programajánló (2) punk (4) pussy (5) rap (4) rasszizmus (2) rebisz (2) reklám (7) rendőrség (4) r álhírek (3) sport (23) suli (2) szdsz (8) szex (9) szilvásy (2) szőke nő (2) szolgálati (3) szürreális (4) társadalom (4) taxi (2) tenisz (2) tomcat (5) tótaw (2) újrahasznosítás (2) usa (4) üzenet (3) üzlet (2) választás (2) várhidi (7) vélemény (28) vetkőzés (5) vicces (22) videó (19) video (4) virág (2) vodafone (2) volán (2) web (2) webkettő (2) weboldal (2) youtube (15) zene (5) zsidó (2) Címkefelhő

Sportvasárnap: Box-gála - ez tényleg gála volt!

2007.06.17. 13:39 Oroszlán Fóka

Szép játszmák, gyenge közvetítés és unalmas ringszpíker

2007. június 16. Budapest délután 6 óra. Kezdetét veszi a Syma csarnokban egy olyan boxesemény, melyre Magyarországon 3 éve nem volt példa. Volt itt minden. Felhozó meccs, címmeccs, de még olyan párharc is, ahol 2 övért folyt a harc.

Hidvégi György lépett először a szorítóba a francia Merick Roberge ellen. Gyuri 2 övet is kockára tett (a WBF világbajnoki és az IBO interkontinentális bajnoki övét), de mint utóbb kiderült, ez nem volt felelőtlenség a részéről. Okoson bunyózva (egy nálánál sokkal rosszabb ellenfél ellen), magabiztosan védte meg címét. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor az év vége felé realizálódhat egy nagyobb szervezet világbajnoki övéért indított csata.

Balzsay Károly következett, az ő ellenfele a brazil Jose Hilton dos Santos volt. Az első 4 menetben, azt lehetett észrevenni, hogy 2 jó bunyós nagyon korrekt meccset vív egymás ellen, ám eljött az 5. menet, ahol minden brazil megijedt egy kicsit. Történt ugyanis, hogy Balzsay egy jobbkezes előkészítő ütés után ballal úgy állon verte ellenfelét, hogy annak a fogvédője is kiesett, majd elvesztve az eszméletét, összerogyott. A mérkőzésvezető azonnal (helyesen) megszakította a találkozót, s beengedte az orvosi személyzetet. Szerencsére a brazil srác a saját lábán hagyta el a küzdőteret. Balzsay tehát egy újabb K.O. győzelemmel jelezte, készen áll nagyobb kihívásokra is.

Az este főmérkőzése előtt még volt egy összecsapás, Bedák Zsolt még a reklám előtt megvert egy szerbet (Kemal Plavci). Zsoltnak akkora technikai fölénye volt, hogy egy kérdés lehetett csak: meddig megy ez a mérkőzés. Sokáig nem kellett találgatnunk, mert mindösszesen a 2. menetig bírta az ellenfél a pofonzuhatagot. (Szerbverés Budapesten :) - Király Rák) Magabiztos mérkőzés volt, Pali jó úton halad a sikerek felé.

Hirtelen elcsendesedett minden egy pillanatra, csak azért, hogy utána hatalmas örömujjongásban törjön ki mintegy 8000 ember. Erdei vs. Blades világbajnoki címmérkőzés, az est fénypontja. Bevonulás, himnuszok, gyors szabálymagyarázat a bírótól előjátékként, majd kezdődhetett az, amire egész este vártunk. Madár magabiztosan kezdett, visszaverte az amerikai próbálkozásai, s már az első menetben jelezte, hogy itt ma nem lesz trónfosztás. Ütőrepertoárját nem tudta lereagálni Blades, aki sokszor kapott tiszta pofonokat, melyek nagy ütések voltak, de nem megrendítő erejűek. Zsolt egyértelmű fölényben volt az egész mérkőzésen. A viadal a 11. menetig tartott, ahol a bíró (Joe Cortez, a világ legjobb játékvezetője) leléptette az amerikait, megmentve őt a nagy veréstől. Nem éreztem veszélyesnek a dolgot, de lelke rajta, ő közelebb volt hozzá, jobban látta a szemét is, tehát higgyük el neki, hogy ez volt a lehető legjobb lépés.

A pontozóknál Madár már akkora előnnyel vezetett a 10. menet után, hogy Blades-nek már csak a kiütés segített volna. Benne pedig addigra már nem volt annyi, hogy kiüsse a mi fiunkat (ebből a szempontból is helyes volt a leléptetés). Zsolt ésszel bunyózva, hihetetlen magabiztossággal egy percig nem hagyott kérdést afelől hogy ki a jobb. Igazi iskolabunyó volt. Ilyenkor nem lehet mást mondani, csak ennyit: SZÉP VOLT MADÁR!

Nem bírom megállni, hogy ne írjak egy pár mondatot a tegnap esti közvetítés minősíthetetlen színvonaláról. Helyben volt a gála, mégis többször volt szar a hang, akadozott a kép. Érdekes, Németországból mindig megoldják a közvetítést… Szabó Gábor egy jó kommentátor, aki érti a munkáját, és mindig precízen felkészül a feladatokra (az Eurosporton is, minden egyes alkalommal hibátlanul közvetíti le a teniszmérkőzéseket is). Ezzel nem is volt baj, de Szántó Öcsi bácsit ne ültessük szakkommentátori székbe, könyörgöm. Nem a szaktudásával van baj, hiszen azt elismerem, rengeteg nagy boxolót nevelt ki az évek során, de a hangja. Na ez olyan, mintha Charlie indulna egy áriaversenyen. Ott van Dőry Miklós, akinek szintén nagy tudása van, őt miért nem lehet elhívni? (tudom mérkőzést vezetett a gálán, de nem hiszem, hogy az RTL Klub nem bírt volna neki annyit adni, hogy megérje számára…)

Gönczi Gábort meg mégis miért engedik a ringszpíkeri teendők közelébe? Ehhez nincs tehetsége. Egy igazi ringszíker már csak azzal tűzbe-lázba hozza a szurkolókat, hogy megszólal. Többen mondják azt, hogy az RTL-nek a F1-en kívül, nem szabad sportot közvetíteni, én is köztük vagyok. Szerencsére a közvetítés igénytelensége nem homályosította el a boxsikereket azért..

6 komment

Címkék: média sport rtl klub madár box

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyrak.blog.hu/api/trackback/id/tr83100333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.06.17. 14:29:52

A Forma1-et miért lehet? :o

A bíróra itt elég furcsa szó a játékvezető, nem biztos, hogy ezt a kis "baráti pofozkodást" mindenki játéknak nevezné :D

Tegnap meccs közben elgondolkoztam, hogy Erdei ilyen formában mire menne a szintén csúcsformában lévő Michalchewskivel? (Fogalmam sincs hogy kell leírni, de nem valószínű, hogy így, jobbat mégse tudok. Nem elég, hogy lengyel, még magánhangzók is vannak a nevében. Szörnyű...) Mindenesetre érdekes meccs lenne.

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.06.17. 21:18:32

surfin, akkor nézzük sorjában :)

1. Azért mondtam, hogy azt lehet, mert, azt színvonalasan csinálják meg.

2. igazad van így utólag nekem is fura egy kissé, de ha azt vesszük ez is csak egyfajta játék, ahol jobb adni, mint kapni :)

3. helyesen írtad le a nevét :) szerintem egy jóformában lévő Michalchewskinél Madárnak lenne esélye, bár az biztos nem lenne olyan fölényesen magabiztos meccse, mint tegnap :)

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.06.17. 21:42:01

1. Azért én abban nem vagyok olyan biztos, hogy az rtles f1 közvetítés ne lehetne színvonalasabb. Bár néha nem rajtuk múlik. De ma reklámot sem adtak közben, és ez pozitívum :)

3. Sztem akkor is rossz :P. Sejtettem, hogy van benne vhol egy z is, csak sehova nem tudtam betenni :). De ma olvastam vmi cikkben, hogy kik kaptak még olyan gyűrűt, és ő is, és ott volt z a nevében. Bár lehet, hogy ezt is írják többféleképp.
Esélye egyébként lenne sztem is, az nem kérdés. Egész más stílusban nyomják, és érdekes dolgok jönnének ki belőle. Aztán modjuk ez is olyan, hogy talán majd vmelyik riporternek is eszébe jut, ők is elgondolkoznak rajta egy kicsit, de igazi válasz sohasem lesz :(

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.06.18. 10:38:32

1. nem azt mondtam, hogy nem lehetne színvonalasabb, hanem azt, hogy színvonalas. a 2 nem ugyanaz. De a reklám nélküli közvetítésnek én is örültem :)

3. lehet, hogy többféleképpen írják, én tegnap neten néztem utánna ott úgy írták, ahogy te is írtad (na ez szép kis mondat jó sok szóismétléssel) A stílusuk valóban más. Madár ésszel a lengyel (maradjunk ebben ezt legalább le tudom írni :) erővel bunyózik. Kár, hogy nem egy időben születtek. Mondjuk ha egy időben születnek, akkor csak az egyik kerül az universumhoz. Nem tudom ki lett volna az. A szívem azt mondja Zsolt, de az eszem csak Darius felé húz. Tényleg nem tudom, mindenestre jó kis felvetés volt...

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.06.19. 08:34:43

index.hu/sport/box/erdeizs0618/

Index szerint a "h" helyére kell "z". De a lényeg, hogy most talán Roy Jonesszal jön össze egy meccs. Mondjuk sztem (legalábbis nagyon remélem) Madár "simán" győz, RJ sem igazán most éli fénykorát.

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.06.19. 09:44:42

Roy Jones-t legalább le lehet írni. Igen Roy Jones Madár hivatalos kihívója. Neki a pályafutása a csúcshajhászás miatt ment tönkre. Mindig ment feljebb súlycsoportot, aztán lejebb is. Ami hízás fogyás effektussal járt és nem bírja ezt oly nagyon a szervezet. De megcsinálta azt is, hogy nyert nehézsúlyba. Szóval egy nagy bunyós, korszakos zseni én örülnék, ha össze kerülne vele Madár (sajnáltam, amikor Kokó nem tudott boxolni Hameddel, mert mindig kitért előle, aztán amikor realizálódott volna a csat, akkor kikapott Kokó Chacon-tól)... meglátjuk


süti beállítások módosítása