Friss Patkányok

Nincs megjeleníthető elem

Friss konzerv

Nincs megjeleníthető elem

Friss csapolt sör

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó hozzászólók

  • Moncsycica: Szia,RaaaaaK! Mi van mar Veletek? Tok nagy csened honol,mar kenytelen voltam visszaolvasgatni,a regi postokat:))).meg jo,hogy ne... (2011.08.26. 18:36) Mr. Green
  • Steev84: Szerintem nem csak a dohányzás okozhat rákot, nagymamám budapesten él ő nem dohányzik és egy kivizsgáláson azt kérdezte tőle az ... (2010.02.04. 12:26) A dohányzás előnyei
  • ani20: Ez nagyon jó!:) (2010.01.21. 16:07) Borra kéne - Rainbow in Hungary
  • after80: Itt is van: videa.hu/videok/vicces/balazs-show-szilveszter-kemeny-bolond-ciki-eges-zWnIq63qtkDFe7DS (2009.12.11. 08:17) Mutasd meg, fiam!
  • Thaddeus Griffin: Hurrá :) (2009.09.16. 01:08) Restart?
  • Utolsó 20

Királyrák blogger módra

Minden nap háborúba indulunk. Fegyverünk az irónia, a szarkazmus és az álnaivan provokatív hozzáállás.

Gratulálni, anyázni, témát ajánlani, vagy sok pénzzel megvesztegetni és elhallgattatni a kiralyrak kukac gmail pont com-on lehet.

Címkék

2007 (9) 2008 (2) abszurdisztán (39) alapítvány (4) bajnokok ligája (2) béke (3) berlusconi (2) bkv (3) blogajánló (2) blogok (8) blogstart (9) bomba (3) botrány (2) budapest (4) bulvár (4) cigány (2) country (2) csajok (3) debrecen (2) demagóg (2) dilettancia (2) egészségügy (5) egymásért (2) együtt (2) élőlánc (2) felvonulás (2) férfi (2) feri tíví (2) fidesz (15) foci (14) fogyasztói társadalom (6) fradi (3) francia (2) gergényi (2) goldenblog (4) gondolatébresztő (31) gyurcsány (20) halál (2) horváth ágnes (2) hülyemagyar (15) il ferro (2) irodalom (2) iskola (2) iwiw (3) jobbik (2) kapcsolatépítés (3) kép (9) képregény (2) királyrák (4) kisebbség (2) kisteleki (2) kóka (3) közlekedés (2) kritika (2) kultúra (2) lányok (2) maffia (2) magyar (4) marketing (13) máv (4) mdf (2) média (15) melegek (2) menete (2) mlsz (2) mszp (16) naiv ügyfél (10) napirajz (2) nbh (2) népszavazás (2) operettország (8) orbán (15) orosz (3) ortt (4) összeesküvés elmélet (2) party (2) patkányok (5) pina (6) poén (2) politika (28) pride (2) programajánló (2) punk (4) pussy (5) rap (4) rasszizmus (2) rebisz (2) reklám (7) rendőrség (4) r álhírek (3) sport (23) suli (2) szdsz (8) szex (9) szilvásy (2) szőke nő (2) szolgálati (3) szürreális (4) társadalom (4) taxi (2) tenisz (2) tomcat (5) tótaw (2) újrahasznosítás (2) usa (4) üzenet (3) üzlet (2) választás (2) várhidi (7) vélemény (28) vetkőzés (5) vicces (22) videó (19) video (4) virág (2) vodafone (2) volán (2) web (2) webkettő (2) weboldal (2) youtube (15) zene (5) zsidó (2) Címkefelhő

Huszti hisztije - avagy a tökös MLSZ

2007.06.13. 18:32 Oroszlán Fóka

Tegnap az MLSZ elnöksége rendkívüli ülésén arról döntött, hogy Huszti Szabolcs ebben az évben már nem léphet pályára a magyar válogatottban. Ez több mint érdekes döntés, legalábbis számomra. De nézzük sorjában, milyen történéseknek lehettünk tanúi az ominózus „lelépés” óta.

2007. május 30. Az MLSZ kiad egy közleményt arról, hogy szerda este változás történt a görögök és a norvégok elleni Eb-selejtezőre készülő válogatott keretében:

Huszti Szabolcs, arra való hivatkozással, hogy bizonytalannak érzi helyét a kezdőcsapatban, lemondta a szereplést, s elhagyta a tatai edzőtábort. Helyette csütörtökön délben Farkas Balázs kel útra a csapattal a szombati mérkőzés színhelyére, Heraklionba.

2007. május 31. Huszti Szabolcs nyilatkozik a Nemzeti Sportnak, melyben kifejti, hogy a kapitány elmondta neki, hogy ebben a játékrendszerben (2 meccs, 0 pont, -6 gólkülönbség, a két meccs alapján utolsó hely holtversenyben Andorrával) neki nincs helye, csak a kispadra ülhetne le. Majd másnap megint beszélt Várhidivel és ezután meghozta azt a döntést, hogy elhagyja a csapatot, mert fél, hogy a döntés okozta lelki teher miatt, nem tud megfelelően teljesíteni. 

2007. június 4. Várhidi Péter szövetségi kapitány a Nap-kelte című műsorban elmondja Gyárfás Tamásnak, hogy Huszti Szabolcs neki a négyszemközti megbeszélésen azt jelenti be, hogy nincs olyan állapotban, hogy akár kezdőként, akár csereként segíteni tudná a magyar válogatottat. Szerinte nincs Huszti-ügy, de nem szívesen beszél erről a dologról a hétfői elnökségi ülés előtt.

Aztán sokáig csend, mindenki belenyugodott, hogy a következő érdemleges esemény csak június 11-én lesz. Nos ez így is történt, de nem délután, hanem még reggel, amikor a Nap-kelte vendége Kisteleki István volt. (Kisteleki Gyárfás Tamás, a Nap-Kelte vezére oldalán vett részt a szégyenletes bukással végződő EB-pályázat képviseletében.) Aki elmondta, nagyot hibázott akkor, amikor nem jött haza (ugyanis ő Zürichben tartózkodott egy FIFA kongresszuson). Csak telefonon beszélt Várhidivel és azt mondta neki: „hogyha a játékos menni akar, akkor engedd el”. 

2007. június 11. délután 6 órakor robbant a hír, mely szerint Huszti Szabolcsot 2007. december 31.-éig eltiltották a válogatottól.

Ezzel egyértelműen bebizonyosodott, hogy Várhidi nem edző, nem szakember, nincs szava. És ami a legborzasztóbb, még tekintélye sincs! Úgy tűnik, hogy nem az edző hozza meg a szakmai döntéseket. Vagyis bárki ülhetne a kispadon, mert ha bármilyen kérdés felmerül, akkor majd a vezetőség intézi el. Nem értem a kapitányt, miért nem mert önálló vélemény formálni az ügyben? Ha ő az edző, akkor ő válogathat, ő szabja meg a taktikát, és ő dönt a vitás kérdésekben is. A Nap-kelte műsorában, még védte Szabit és akkor azt lehetett hinni, hogy nem lesz itt nagy gond, maximum valami kis büntetés. De ez?! Mégis mi a jó az MLSZ-nek? Most ettől aztán nagyon meg fognak ijedni a „renitensek”?! Fingani is csak Kisteleki engedélyével mernek majd?

Itt kétféle döntés születhetett volna. 1. Huszti Szabolcs soha többé nem húzhatja magára a magyar válogatott címeres mezét. 2. Nem történt semmi, Huszti Szabolcs döntését el kell fogadni, reméljük a következő meccsen játszik. Minden országnak megvannak a „renitensei”, de - milyen érdekes - ott valahogy megoldja a dolgot a szövetségi kapitány (pl.: Írország esete, a VB előtt Roy Keane, aki a legnagyobb ír focistának számított akkoriban, összeverekedett egyik csapattársával és azonnal hazazavarták, nem hívtak össze válságstábot, meg hasonlókat. Bomlasztotta a csapategységet, mehet, amerre lát, hiába volt csapatkapitány, senkit nem érdekelt). Értem én, hogy ez a döntés elvi síkon nagyon könnyen védhető. Azt is el tudom fogadni, hogy ezt a magatartást büntetni kell, de könyörgöm ne így! Ezzel egy valakinek ártott megint az MLSZ, a magyar válogatottnak. Egyre jobban kezd bebizonyosodni az is, hogy Kistelekin keresztül a klubvezetők nyomást gyakorolnak Várhidire, hogy játszassa, azokat a focistákat, akiket el akarnak adni külföldre. Csak nézzük meg majd az olaszok elleni kezdőcsapatot (ha lesz egyáltalán olaszok elleni meccs)! 

Csak néhány szóban a további két tegnapi botrányról, mert egy MLSZ ülés szinte mindig botrányokat kavar.

  1. Nyilasi Tibor nem kell az MLSZ-nek. Jaj, Istenem, annyira tudtam! Megszüntették a posztját, és amit felajánlottak volna neki, azt maga az MLSZ érezte méltatlannak Nyílhoz. Na, ezt is megértük. Már meg se várják, hogy visszautasítsa az elé dobott nyilvánvalóan rangon aluli munkát (Tibit ismerve elvállalt volna minden olyan munkát, amivel segítheti a magyar futballt és főleg az utánpótlást), hanem házon belül eldöntik, hogy mit mondana. Röhej!
     
  2. 100 millió Ft-os APEH tartozást fedeztek fel a szövetség 2004/2005-ös működésében, és mivel, akkor Berzi Sándor volt a szervezet felelős gazdasági vezetője, ezért azonnali hatállyal felmentették. Helyes ez megsüvegelendő. Csak halkan teszem hozzá, hogy ennek még érdekes következményei lesznek és fel fog merülni itt még két név minimum. S hogy melyik ez a kettő? Nem titok! Lothar Matthäus és Pellady Péter!

21 komment

Címkék: sport foci mlsz huszti válogatott várhidi

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyrak.blog.hu/api/trackback/id/tr5697662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.13. 10:39:43

Hát ide hallgass te nagybajszú halvadász jegesmedvetáplálék! Try to recognise, that your words are falling into the great nothing...

MLSZ= Maffia, Lopunk-Szopunk (ugyabár az első a pénzre, a második a focira vonatkozik).

Andorra sokkal jobb, mint mi. Ők ugyanis küzdenek, és ami bennük van, kiadják. A magyarok is - csak nem a pályán, hanem a fajansz fölé görnyedve... Hiába írogacc te itten kedvedre okosságokat: magyar foci VOLT, NINCS, NEM IS LESZ! Hülye, aki egy fél percet és húsz fillért áldoz még rá!

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.06.13. 11:10:34

Érdekes felvetés molnargoreny! Csak azt nem értem, ha nincs magyar foci, akkor miért képes még mindig nézettséget hozni a válogatott mérkőzés, illetve az nb1-es fordulókat, miért nézik, még mindig 200ezren? Egy olyan helyről, ahol sokáig a foci nyújtotta(kis költői túlzással élve) az egyetlen vigaszt, nem olyan egyszerű kiirtani a futballt, bárhogy is próbálja az MLSZ. És én azt mondom, hogy tenni kell az ellen, hogy ilyen emberek, mint Kisteleki is a vezetés közelébe se kerüljenek. Az pedig nem elfogadható indok, hogy erre a focira sem időt sem pénzt nem szabad költeni, mert, aki ezt teszi az hülye.

Én nem megmondó ember akarok lenni, csak egyszerűen leírom azt, ami bassza a csőrömet. Mert nem igaz, hogy nem vesszük észre, hogy mi folyik itt? 3 ember állít 3 különböző dolgot, majd odaugat "valaki" és hirtelen minden megoldódik. Még Huszti is kussol de kurvára. Tudom nyilatkozik, hogy fáj neki, meg nem érti, de ez nem az igazi. A háttérben van egy ember, aki az egész magyar focit kénye kedve szerint irányítja, ő az az ember, akinek a válogatott játékosok 80%-a a kezében van. Ő például Husztinak is a menedzsere. Bizony, bizony ő Vladan Filipovics. Hihetetlen befolyása van, mind a klubedzőkre, mind a válogatottra, mind az MLSZ-re. Szóval nem olyan egyszerű ez az egész molnargoreny mint ahogy te azt gondolod.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.13. 11:59:37

és minél inkább agyon szeretnének hallgatni valamit, annál többet kell róla beszélni. Nem állapot, hogy manapság szégyen fociról beszélni.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.13. 12:34:18

Nem szégyen, Rák barátom, csak értelmetlen. Olyan ez, mint a szexről szövegelni, semmi haszna... Nem hiszem, hogy csak egy szem maffiózó van... A válogatott meccset nézik még a Fóka-féle örök halványan reménykedők, meg a nagyon nemzeti érzelműek, akik régen ahhoz szoktak, hogy csak a meccsen szabad magyarnak lenni. Az NB I már senkit se érdekel, vagy a 300 néző szerintetek számít? Hol vannak ma harminc-negyvenezres telt stadionú bajnoki meccsek? Egyik-másik csapat egy szezon alatt nem lát ennyi drukkert... A 200 ezer egész évre vonatkozik, kedves Fóka, 8 meccsen hol van kint mindenhol 25 ezer ember??? Nézd a második MTK-t, amelyik rendre 400-500 nézőt "vonz" hazai pályán.

A foci halott, kedves barátaim. Lehet, hogy nektek fáj - nekem is - de nem fog feltámadni egyhamar. Lehet, hogy soha nem támad fel... Csak azok élnek, akik sírba fektették - de milyen jól élnek a mocskos disznai!

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.13. 12:44:48

Itt elvi nézetkülönbség húzódik köztünk. Szerinted amit tönkretettek, arról nem érdemes beszélni. Szerintem meg csak arról kell sokat és hosszan beszélni, ami tönkre ment. Ami él és virul, annak élvezni kell a gyümölcsét.

Nem fogjuk egymást meggyőzni, ez nem is cél. De focis cikkek - ha Fóka megírja őket - a következőkben is lesznek. Pont azért, mert a hozzá hasonló sportőrültek miatt nem lehet lekapcsolni a focit a lélegeztetőgépről.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.13. 12:52:01

Nem teljesen erről van szó, kedves Rák: én úgy gondolom, hogy ugathatunk, mint kutya a Holdra, semmi nem történik. Szét kellene zavarni az egész bandát, bezárni az NB I-et (és még a II-t is), és lassan, amatőr szintről újraépíteni az egészet, mert a foci jó dolog. Anny a véleményem, hogy ez a szar rendszer nem javítható, ugyanis a foci haldokló teteméről a belepő vérszívókat az alany pusztulása nélkül már nem tudod leciánozni. Ami ennyire tönkre van téve, ott részproblémákkal és egyes személyekkel foglalkozni szerintem haszontalan.

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.06.13. 13:17:30

molnargoreny

1. a statisztika az a TV-s közvetítésekre vonatkozott. 200ezren nézik hétről-hétre a magyar focit (már amennyire hinni lehet a statisztikának)

2. akkor nem kell ugatni, de nem csak a fociról tilos, hanem akkor ne beszéljünk a politikáról, a társadalmi szolidaritásról és a gazdaságról sem (ennyi erővel). Az amatörizálás pedig bejött már egyszer, mégpedig a jégkorongnál, s állítólag Sárközy prof a focin is szeretne segíteni, hát tegye. Én örülnék neki, bár tudom, hogy egyedül vagyok vele...

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.13. 13:23:00

Fókám, csak annyit kérek, hogy ne Kistelekit, Filipovicsot, vagy akárkit küldj a sóhivatalba, HANEM AZ ÖSSZESET MINDIG, EGYSZERRE! Ne higgyék azt, hogy csak egy ágrázás történik majd újra, a verebek felrebbennek, aztán szépen leülnek egy picit odébb, és továbbra is röhögve szarnak ránk a fáról.

Ha elegen lennénk, akik azt mondanánk, hogy ezt a szartömeget nem kiválogatni, hanem a Dunába dózerezni kell, csak megrettennének... Talán hatása is lenne.

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.06.13. 15:12:10

Most nézem, milyen szép kis állatkert gyűlt itt össze :)

Sztem a focit be kéne tiltani néhány évre. Sőt, büntetni! Akit focizáson kapnak, x nap börtön. A mostani focisták így vagy keresnének rendes állást, vagy külföldre menekülnének, de úgyis lenne néhány gyerek, aki csakazértis focizna. Na, velük talán majd lehetne vmit kezdeni 6-7 év múlva...

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.06.13. 15:41:52

molnargoreny: igazad van, egyértelmű, hogy a vezetőséget el kell söpörni és nem csak személyeket, én csak a jéghegy csúcsát mondtam. De ebben egyetértünk.

Surfin: igazad van. De azért halkan tegyük hozzá, hogy ez Hofi :) (legalábbis az ő szövege), mert Géza bácsit nagyon szeressük és hiányzik a humora ebből a mai magyar valóságból...

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.06.13. 16:06:21

Szóval Hofi :). Sejtettem, csak nem voltam benne biztos, és nem akartam nagy hülyeséget írni. Az a baj, hogy mostanában sorra hallom újra a mondásait, és csak egyre jobban igazak lesznek :(

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.13. 16:25:27

Az állatkert akkor lenne teljes, ha Irodai Patkány is benézne. :)

Hofiról van az a sztori (de már Bonczról is hallottam), hogy megkérdezte őt a riporter, hogy lehet, hogy a mai napig aktuálisak a szövegei. Erre ő azt mondta, hogy ő erre egyáltalán nem büszke, szeretné, ha már nem lenne aktuális. Mert ez azt jelentené, hogy megoldódtak azok a problémák, amelyekről évtizedek óta pofázott.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.13. 16:28:45

Miket mondhatna ma a fociról szegény, ha megérte volna...

bigfater · http://bigfater.blog.hu 2007.06.13. 17:57:36

Teljesítmény és tudás nélkül élnek a fociból több ezren, és itt nem a játékosokra gondolok. Amíg a levitézlettek, minden évben megbukó edzők, vezetők, újra meg újra visszakerülnek, helyet cserélgetnek, nem is lesz labdarúgás.

Bigfater

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.06.13. 18:08:38

bigfater ez nyilván így van. nálunk van kb 20 csapat amelyik megfordul az első osztályban és van 25-30 edző, akik kb 20 éve cserélgetik egymást, olyanok, mint a rossz kurvák: ebbe már ültem ebbe még nem ültem... (ha már Hofinál tartottunk)

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.06.13. 20:57:16

www.blikk.hu/cikk.php?cikk=57918
Tom, blikk, szal csak fenntartással kezelni, de attól még elég "érdekes"

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.06.14. 11:02:53

ezek szerint Kisteleki is olvas minket :) jobb lesz vigyázni...

mentalraptor (törölt) 2007.06.16. 18:12:10

Az MLSZ soha nem volt még ekkora barmok gyűjtőhelye. A profi világban egy profi labdarúgónak fontos, hogy hazája válogatottjában helye legyen. Növeli az ázsióját. Ha padra ültetik, a klubjánál is mellőzni kezdik. Legjobb példa erre Beckham. Jó,jó, Huszti nem Beckham, de a klubjánál igen jól muzsikál. Mondhatni kulcsember volt a bennmaradáshoz. Várhidinél nem jön be, ezért ülhetne a padon, miközben élete formájában van. Ha csak a pénz érdekelné, vállalná a kispadot. hogy nem teszi, éppen ez mutatja, hogy neki most a foci a fontos. Én egyetértek vele, hogy beintett a sivatagi magyarok MLSZ-ének.

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.06.17. 21:32:07

mentalraptor azt, azért ne felejtsd el, hogy a befutott játékosok egy jó része lemondja néha ilyen-olyan indokkal a válogatottságot. Az viszont tény, hogy ezt nem teheti meg mindig. Várhidi pedig nem akarja befuttatni Husztit.

Dominus Magnus: élete idényét futotta Huszti idén. Abban is igazad van, hogy több poszton bevethető labdarúgó. Tőzsér pedig lehet nem válogatott szintű focista, de azért NB1 szintű van. A végén, amit mondtál, az a te véleményed én elfogadom. Azért mondtam, hogy mindenki döntse el magában.

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.06.18. 22:35:58

ezt mondod te. jön valaki aki szereti azt fogja írni ő az isten. Ezért teszem fel azt a kérdést. Miért barom?


süti beállítások módosítása