Friss Patkányok

Nincs megjeleníthető elem

Friss konzerv

Nincs megjeleníthető elem

Friss csapolt sör

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó hozzászólók

  • Moncsycica: Szia,RaaaaaK! Mi van mar Veletek? Tok nagy csened honol,mar kenytelen voltam visszaolvasgatni,a regi postokat:))).meg jo,hogy ne... (2011.08.26. 18:36) Mr. Green
  • Steev84: Szerintem nem csak a dohányzás okozhat rákot, nagymamám budapesten él ő nem dohányzik és egy kivizsgáláson azt kérdezte tőle az ... (2010.02.04. 12:26) A dohányzás előnyei
  • ani20: Ez nagyon jó!:) (2010.01.21. 16:07) Borra kéne - Rainbow in Hungary
  • after80: Itt is van: videa.hu/videok/vicces/balazs-show-szilveszter-kemeny-bolond-ciki-eges-zWnIq63qtkDFe7DS (2009.12.11. 08:17) Mutasd meg, fiam!
  • Thaddeus Griffin: Hurrá :) (2009.09.16. 01:08) Restart?
  • Utolsó 20

Királyrák blogger módra

Minden nap háborúba indulunk. Fegyverünk az irónia, a szarkazmus és az álnaivan provokatív hozzáállás.

Gratulálni, anyázni, témát ajánlani, vagy sok pénzzel megvesztegetni és elhallgattatni a kiralyrak kukac gmail pont com-on lehet.

Címkék

2007 (9) 2008 (2) abszurdisztán (39) alapítvány (4) bajnokok ligája (2) béke (3) berlusconi (2) bkv (3) blogajánló (2) blogok (8) blogstart (9) bomba (3) botrány (2) budapest (4) bulvár (4) cigány (2) country (2) csajok (3) debrecen (2) demagóg (2) dilettancia (2) egészségügy (5) egymásért (2) együtt (2) élőlánc (2) felvonulás (2) férfi (2) feri tíví (2) fidesz (15) foci (14) fogyasztói társadalom (6) fradi (3) francia (2) gergényi (2) goldenblog (4) gondolatébresztő (31) gyurcsány (20) halál (2) horváth ágnes (2) hülyemagyar (15) il ferro (2) irodalom (2) iskola (2) iwiw (3) jobbik (2) kapcsolatépítés (3) kép (9) képregény (2) királyrák (4) kisebbség (2) kisteleki (2) kóka (3) közlekedés (2) kritika (2) kultúra (2) lányok (2) maffia (2) magyar (4) marketing (13) máv (4) mdf (2) média (15) melegek (2) menete (2) mlsz (2) mszp (16) naiv ügyfél (10) napirajz (2) nbh (2) népszavazás (2) operettország (8) orbán (15) orosz (3) ortt (4) összeesküvés elmélet (2) party (2) patkányok (5) pina (6) poén (2) politika (28) pride (2) programajánló (2) punk (4) pussy (5) rap (4) rasszizmus (2) rebisz (2) reklám (7) rendőrség (4) r álhírek (3) sport (23) suli (2) szdsz (8) szex (9) szilvásy (2) szőke nő (2) szolgálati (3) szürreális (4) társadalom (4) taxi (2) tenisz (2) tomcat (5) tótaw (2) újrahasznosítás (2) usa (4) üzenet (3) üzlet (2) választás (2) várhidi (7) vélemény (28) vetkőzés (5) vicces (22) videó (19) video (4) virág (2) vodafone (2) volán (2) web (2) webkettő (2) weboldal (2) youtube (15) zene (5) zsidó (2) Címkefelhő

A világ G8-pontja

2007.06.07. 15:28 Király Rák

Nos, srácok, most egy kicsit mélyebbre ásunk a világ nyolc vezető nagyhatalmát képviselő hölgyek-urak hátsójában. Lássuk hát, miről is tárgyaltak és állapodtak meg eddig ezek a nagyszerű emberek. Olyan fantasztikus előrelépések történtek ugyanis, hogy ha ezt tudná, egymás karjaiba borulna az index Rudolf Rockere és Puzsér Róbert. Együtt járnák el a kacsatáncot, magasztalva a globalizációt.
 
A Királyrák tudósítója, Hónalj Irma a helyszínről, George Dubya Bush orrlyukából jelentkezik. Halló, Irma, hallasz minket?

Igen, jó a vétel, Budapest. Nos a találkozó legnagyobb eredménye kétségtelenül az, hogy házigazdám, Bush és a többiek házigazdája, Merkel úgy összemelegedett, mint Csernobil környéke a robbanás után. Az egész úgy kezdődött, hogy Merkel kijelentette: ,,Európa céljait nem lehet elfogadtatni a világ egészé.. hopp, egészével" és hamiskásan kacsintott az épp bóbiskoló Bushra, aki látszólag nem értette, miről van szó és zavartan pislogott Blair kisasszonyra. ,,Nem akar megszopatni a szuka" - fordította Merkel szavait texasi kovbojnyelvre Blair. ,,Áhá!" - szusszant Bush, ám lelke mélyén azon gondolkodott, hogy miért használta Tony a bloody kifejezést, hiszen az egészen mást jelent.

Michaëlle Jean, a kanadai kormányzó remek helyzetfelismerő készséggel emelte fel fejét a Sárközyvel folytatott römi játszmából: „Na, mit írjak alá, gyerekek? Mennék már dolgomra, úgy kinyalnám azt a kis thai kurvát a hotelben ugyanis.” Ám meglátván Bush arckifejezését, katatón állapotban rogyott vissza a székre. Nem először a tárgyalások folyamán, és reméljük, nem is utoljára. 

Ekkor Bush mélyen Merkel szemébe nézett, majd tekintete egyre lejjebb és lejjebb vándorolt. Végül megállt a tanácsadói által írt papíron, mely az amerikai elnök előtt hevert. Ám aztán mégis a szabad beszédet választotta. „Nagy vággyal.. öö.. – kezdte beszédét – szóval, ha lejár ez a kiótói szarság, akkor aláírhatnánk valami másik darab papírt ezúttal mi is, illetve megígérem, mert akkor már nem én leszek az elnök.” Majd hirtelen elakadt a hangja, észrevette ugyanis, hogy lába az asztal alatt nem Merkel, hanem Blair feszes angol nadrágján kutat a genitáliák felé. „Nálunk, Texasban a lányok szoknyát hordanak” – próbált mentegetőzni, ám úgy tűnt Blairt nem zavarta a félreértés. Merkelt sem.

Apropó, ezt a Kiotót bombáztuk le a vietnami háborúban?” – fordult Bush a japán tárgyalópartner felé, aki kezdte magát kényelmetlenül érezni, és nem csak azért, mert az asztal alatt olvasott manga képregényében éppen egy polip látott neki egy hatéves-forma lánynak, hanem azért is, mert a felesége által ráparancsolt bondage-alsónemű kegyetlenül szorította. „De hiába, ha egyszer csak így tudok elélvezni, hiszen japán vagyok. Amúgy meg ki nem szarja le, mit bombáztak le, a lényeg, hogy a Sony megszorongatja a Microsoftot.” – gondolta és válaszolt félhangosan. 

Haladjunk már gyerekek, ma még Európa felé kell fordítanom a rakétákat, nem érek én erre rá!” – szólalt fel indulatosan Putyin. – „Majd lenyilatkozzuk, hogy közeledtek az álláspontok, meg aláírunk valami szart. Barroso (az EB elnöke, aki szintén jelen volt) majd mond valami okosat, rá még hallgatnak valamennyire ezek a hülyegyerekek itt a kapu előtt, akiket szétvernek a rendőrök.”

„És a számszerűsíthető eredmények?”- kérdezte bátortalanul Sárközy. „Új fiú, kussolsz!” – horkant fel a másik hét. 

„És ha én nyilatkoznék Barroso helyett? Engem is szeretnek!” – bocsátotta szavazásra a kérdést az öntudatos kanadai képviselő, amelyet aztán 5-2 arányban (Bush rossz gombot nyomott véletlenül) leszavaztak azzal az indoklással, hogy, idézem: „Te pszeudo-francia suttyó, téged senki sem ismer. A nevedet még a Word is aláhúzza.”

A további eseményekről, valamint a G8-at záró medencepartiról, kokainozásról következő jelentkezésben számolok be. Remélem, nem szippantanak fel engem. Önök Hónalj Irmát hallották az Egyesült Államok elnökének orrlyukából, stúdió.

3 komment

Címkék: globalizáció környezetvédelem g8

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyrak.blog.hu/api/trackback/id/tr994291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shimoda · www.konzervatorium.blog.hu 2007.06.08. 02:36:45

Zseniális. Kitettem magamhoz, annyira kurvajó. :-)

De te kihagytad az épp tanácskozó diplomaták csemetéinek a szórakozását, az anarchista városrombolást! :-)

én nem: href.hu/x/2uqq

fifuszfc · fifuszfc.blog.hu 2007.06.08. 13:59:54

Csúnya, gonosz politikusok dőzsölnek, míg a nép éhezik. Szar is ez a világ!
Bár még mindig jobb, mintha kétpofára ennéd a mekis szart, és közben azt kiabálnád, hogy vesszen a globalizáció... :)

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.08. 17:40:33

Minden demagógia nélkül.. szerintem elképesztő, hogy megrendezik ezeket a találkozókat rengeteg pénzért (amiben mondjuk a város szétverése utáni helyreállítás is nyilván benne van), és gyakorlatilag semmilyen globális témában nincs előrelépés. Pedig ha ez a 8 ember végre egyszer kiállna bármilyen fontos cél mellett, az nem lenne eredmény nélküli - és a részt nem vevő, de komoly potenciállal rendelkező országokat is magával rántaná (Kína, India, arab világ)


süti beállítások módosítása