Friss Patkányok

Nincs megjeleníthető elem

Friss konzerv

Nincs megjeleníthető elem

Friss csapolt sör

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó hozzászólók

  • Moncsycica: Szia,RaaaaaK! Mi van mar Veletek? Tok nagy csened honol,mar kenytelen voltam visszaolvasgatni,a regi postokat:))).meg jo,hogy ne... (2011.08.26. 18:36) Mr. Green
  • Steev84: Szerintem nem csak a dohányzás okozhat rákot, nagymamám budapesten él ő nem dohányzik és egy kivizsgáláson azt kérdezte tőle az ... (2010.02.04. 12:26) A dohányzás előnyei
  • ani20: Ez nagyon jó!:) (2010.01.21. 16:07) Borra kéne - Rainbow in Hungary
  • after80: Itt is van: videa.hu/videok/vicces/balazs-show-szilveszter-kemeny-bolond-ciki-eges-zWnIq63qtkDFe7DS (2009.12.11. 08:17) Mutasd meg, fiam!
  • Thaddeus Griffin: Hurrá :) (2009.09.16. 01:08) Restart?
  • Utolsó 20

Királyrák blogger módra

Minden nap háborúba indulunk. Fegyverünk az irónia, a szarkazmus és az álnaivan provokatív hozzáállás.

Gratulálni, anyázni, témát ajánlani, vagy sok pénzzel megvesztegetni és elhallgattatni a kiralyrak kukac gmail pont com-on lehet.

Címkék

2007 (9) 2008 (2) abszurdisztán (39) alapítvány (4) bajnokok ligája (2) béke (3) berlusconi (2) bkv (3) blogajánló (2) blogok (8) blogstart (9) bomba (3) botrány (2) budapest (4) bulvár (4) cigány (2) country (2) csajok (3) debrecen (2) demagóg (2) dilettancia (2) egészségügy (5) egymásért (2) együtt (2) élőlánc (2) felvonulás (2) férfi (2) feri tíví (2) fidesz (15) foci (14) fogyasztói társadalom (6) fradi (3) francia (2) gergényi (2) goldenblog (4) gondolatébresztő (31) gyurcsány (20) halál (2) horváth ágnes (2) hülyemagyar (15) il ferro (2) irodalom (2) iskola (2) iwiw (3) jobbik (2) kapcsolatépítés (3) kép (9) képregény (2) királyrák (4) kisebbség (2) kisteleki (2) kóka (3) közlekedés (2) kritika (2) kultúra (2) lányok (2) maffia (2) magyar (4) marketing (13) máv (4) mdf (2) média (15) melegek (2) menete (2) mlsz (2) mszp (16) naiv ügyfél (10) napirajz (2) nbh (2) népszavazás (2) operettország (8) orbán (15) orosz (3) ortt (4) összeesküvés elmélet (2) party (2) patkányok (5) pina (6) poén (2) politika (28) pride (2) programajánló (2) punk (4) pussy (5) rap (4) rasszizmus (2) rebisz (2) reklám (7) rendőrség (4) r álhírek (3) sport (23) suli (2) szdsz (8) szex (9) szilvásy (2) szőke nő (2) szolgálati (3) szürreális (4) társadalom (4) taxi (2) tenisz (2) tomcat (5) tótaw (2) újrahasznosítás (2) usa (4) üzenet (3) üzlet (2) választás (2) várhidi (7) vélemény (28) vetkőzés (5) vicces (22) videó (19) video (4) virág (2) vodafone (2) volán (2) web (2) webkettő (2) weboldal (2) youtube (15) zene (5) zsidó (2) Címkefelhő

Lehetőségeink fogságában

2007.05.20. 13:39 Oroszlán Fóka

Na szép volt, gratulálok! Az U19-es válogatott 3. helyen végzett az Írországban megrendezett eb-selejtező minitornán. Nekem ezzel mindösszesen az a bajom, hogy tovább lehetett volna innen jutni. Nem akarok vádaskodni, de azt mondom, Várhidi Péter miatt nem jutottunk tovább.

Az alaptörténet a következő: Koman Vladimir bemutatkozott a Sampdoria első csapatában, adott egy gólpasszt, mellyel 1-0-ra nyert a csapata és mindenki istenítette. Az egyik legnagyobb olasz sportnapilap a, La Gazzetta dello Sport külön foglalkozott vele, ami valljuk be ebben a szegényes magyar futballban igenis nagy dolog.

Erre világesze Várhidi benyög egy ilyet (most kapaszkodj meg): Az Inter primavera csapata (tartalék válagatottat jelenti) jobb, mint a Sampdoria A csapata. Na ez tényleg ekkora barom? – kérdezhetnétek joggal. Leírom, ezt miért mondta. Mivel Koman Vladimir és Filkor Attila azonos poszton focizik, ezért értelemszerűen, csak az egyikük játszhat. Nézzük, mit kell róluk tudni. Koman Vladimir egy nagyon tehetséges futballista, aki alapembere lenne a Sampdoria tartalékcsapatának, ha nem lenne a felnőtt kerethez rendelve. Filkor Attila egy tehetséges futballista, aki alaparca az Inter tartalékcsapatának és nem mellékesen Várhidi Péter kegyeltje, s egyes információk szerint, Várhidi bizonyos összeget kap Filkor után.

Na akkor felteszem a kérdést, mint Bródy az István a királyban: Óh, mondd, Te kit játszatnál? Na ugye. Egyértelmű, hogy Filkort akarja befuttatni a kapitány, hiszen neki ez érdeke. Mellesleg, hogy a magyar focinak mi az érdeke? Azt mindenki nagy ívben leszarja. Már megint egy olyan döntés, amivel ártunk, a magyar focinak és egy tehetséges labdarúgónknak. Szegény Vladimir már biztos sajnálja, hogy szerepelt korosztályos válogatottban, magyar színekben, ezért nem lehet ukrán válogatott. Igen, mert ő úgy döntött, hogy itt lesz válogatott ő jót tesz nekünk mi meg kibaszunk vele, ez Magyarország.

A legszebb, hogy Várhidi szerint csak a sajtó tálalta így ezt a mondatot viszont ő elküldi a meghívót Komannak. Koman meg Várhidit küldi el, ha van egy kis esze, hiszen már lefutott kör, hogy Filkor fog játszani (ezt a sajtó úgy tálalta, hogy a Sampdorianak szüksége van rá). Szép történet, büszke lehet magára mindenki.

Várhidi Péterről ide kívánkozik még egy sztori. Még, anno amikor az újpestiek edzője volt, akkor építtetett magának egy nyaralót. S ide jártak le sorban a futballisták és leszurkolták neki a fizetésük 10%-át, csak azért hogy játszhassanak. S hogy ez miért jó üzlet? Egyszerű. A magyar fociban nem az alapfizu a magas, hanem a juttatások. A meccspénzek, a gólprémiumok és hasonlók. Ha nem játszol, prémiumot sincs esélyed kapni. Logikus, nem? Szóval egy ilyen ember ül most a kispadon Magyarországon. És innen üzenek Vladimirnak, mert a blogot, mint tudjuk mindenki olvassa: Ne add fel! Mutasd meg ennek a szemét bandának, hogy te mekkora sportember vagy. Méghozzá úgy, hogy a válogatottban sok szép percet szerzel a szurkolóknak. Hiszen ha továbbra sem fog betenni téged az a barom, akkor a nép majd bekövetel.

Oroszlán Fóka

Király Rák kínzó kérdés: Miért van az, hogy más országokban (mint pl. Ukrajna, Olaszország) a maffia felismeri, hogy sokkal többet nyúlhat később, ha már egy létrehozta a cirkuszt a népnek? Ezzel szemben a magyar sportvezetés aprópénzre váltja későbbi lehetőségeit. Nem mellesleg a miénket, szurkolókét is.

2 komment

Címkék: vélemény sport berlusconi várhidi u 19

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyrak.blog.hu/api/trackback/id/tr9784166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bugris 2007.05.20. 13:43:54

Nem folynék bele abba a vitába, hogy az Inter primavera, vagy a Samp első csapata-e az erősebb. De nyilvánvalóan mindkettő egy ratyi az Újpesthez, és főképp az MTK-hoz képest, amely csapatoknak a kispadja is több válogatottat képes adni.

Oroszlán Fóka · http://kiralyrak.blog.hu/ 2007.05.20. 16:29:46

kedves bugris teljes mértékben igazad van. Sajnos, több olyan játékos szerepel a mai U19-es válogatottunkban, akik még Magyarországon sem férnek be klubcsapataikba... és mondok egy még szörnyűbbet. Nem tudom emlékeztek-e még, de 2004 szeptemberében az FTC kiütötte a Millwall-t, azt a Millwallt, aki akkor angol 2. osztályú csapat volt. A dologban csak az az érdekes, hogy jelenleg az angol 2. osztályban több válogatott futballistánk megtalálható (Gera, Király, Gyepes, Rósa stb.)... Akkor most mivan? Mégis olyan erős az angol 2. osztály? Vagy mi estünk vissza hatalmasat 3 év alatt? Mindenki döntse el magában


süti beállítások módosítása