Friss Patkányok

Nincs megjeleníthető elem

Friss konzerv

Nincs megjeleníthető elem

Friss csapolt sör

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó hozzászólók

  • Moncsycica: Szia,RaaaaaK! Mi van mar Veletek? Tok nagy csened honol,mar kenytelen voltam visszaolvasgatni,a regi postokat:))).meg jo,hogy ne... (2011.08.26. 18:36) Mr. Green
  • Steev84: Szerintem nem csak a dohányzás okozhat rákot, nagymamám budapesten él ő nem dohányzik és egy kivizsgáláson azt kérdezte tőle az ... (2010.02.04. 12:26) A dohányzás előnyei
  • ani20: Ez nagyon jó!:) (2010.01.21. 16:07) Borra kéne - Rainbow in Hungary
  • after80: Itt is van: videa.hu/videok/vicces/balazs-show-szilveszter-kemeny-bolond-ciki-eges-zWnIq63qtkDFe7DS (2009.12.11. 08:17) Mutasd meg, fiam!
  • Thaddeus Griffin: Hurrá :) (2009.09.16. 01:08) Restart?
  • Utolsó 20

Királyrák blogger módra

Minden nap háborúba indulunk. Fegyverünk az irónia, a szarkazmus és az álnaivan provokatív hozzáállás.

Gratulálni, anyázni, témát ajánlani, vagy sok pénzzel megvesztegetni és elhallgattatni a kiralyrak kukac gmail pont com-on lehet.

Címkék

2007 (9) 2008 (2) abszurdisztán (39) alapítvány (4) bajnokok ligája (2) béke (3) berlusconi (2) bkv (3) blogajánló (2) blogok (8) blogstart (9) bomba (3) botrány (2) budapest (4) bulvár (4) cigány (2) country (2) csajok (3) debrecen (2) demagóg (2) dilettancia (2) egészségügy (5) egymásért (2) együtt (2) élőlánc (2) felvonulás (2) férfi (2) feri tíví (2) fidesz (15) foci (14) fogyasztói társadalom (6) fradi (3) francia (2) gergényi (2) goldenblog (4) gondolatébresztő (31) gyurcsány (20) halál (2) horváth ágnes (2) hülyemagyar (15) il ferro (2) irodalom (2) iskola (2) iwiw (3) jobbik (2) kapcsolatépítés (3) kép (9) képregény (2) királyrák (4) kisebbség (2) kisteleki (2) kóka (3) közlekedés (2) kritika (2) kultúra (2) lányok (2) maffia (2) magyar (4) marketing (13) máv (4) mdf (2) média (15) melegek (2) menete (2) mlsz (2) mszp (16) naiv ügyfél (10) napirajz (2) nbh (2) népszavazás (2) operettország (8) orbán (15) orosz (3) ortt (4) összeesküvés elmélet (2) party (2) patkányok (5) pina (6) poén (2) politika (28) pride (2) programajánló (2) punk (4) pussy (5) rap (4) rasszizmus (2) rebisz (2) reklám (7) rendőrség (4) r álhírek (3) sport (23) suli (2) szdsz (8) szex (9) szilvásy (2) szőke nő (2) szolgálati (3) szürreális (4) társadalom (4) taxi (2) tenisz (2) tomcat (5) tótaw (2) újrahasznosítás (2) usa (4) üzenet (3) üzlet (2) választás (2) várhidi (7) vélemény (28) vetkőzés (5) vicces (22) videó (19) video (4) virág (2) vodafone (2) volán (2) web (2) webkettő (2) weboldal (2) youtube (15) zene (5) zsidó (2) Címkefelhő

Én rúgattam ki!

2007.05.21. 16:41 Király Rák

Szíjjártó Pétertől a kuruc.info-n keresztül mindenki, akivel valaha is voltak igazságtalanok a rendőrök, vagy legalább egyszer is csúnyán nézett rá a yard képviselője, éljenzett a rendőri vezetők elbocsátásakor. Hovatovább magának követelte a sikert. Még én is, ahogy az egy szombati, közepesen másnapos blogbejegyzéshez illik.
 
A siker azonban ugyanúgy közös, mint ahogyan senkié sem. Közös, mert ha a rendőrség nyilvánosságra került túlkapásait követő közfelháborodás adott okot a miniszterelnöknek arra, hogy kirúgja a nagy neveket szombaton, majd a kevésbé ismerteket vasárnap. Ugyanakkor volt már egyszer közfelháborodás rendőrségügyben ebben az országban. Pár napra rá, hogy a Balatonőszödi beszéd nyilvánosságra került, az ország teljes lakossága elégedetlen volt a rendőrséggel, és főleg a REBISZ-szel. A balosok azért, mert a zsaruk nem voltak képesek ,,megvédeni az alkotmányos rendet", a jobbosok azért, mert nem engedték gyakorolni a ,,szabad véleménynyilvánítási jogukat."
 
És az is tény, hogy mindkettő alkotmányos jog, még ha időnként szembe is kerül egymással. Ha magától nem jött volna közfelháborodás, hát gerjesztettek volna a politikusok és a média, végülis valahol ez is a dolguk. A jól felfogott érdekük. Veregessük tehát meg egymás vállát: ügyesek voltunk. Azonban, ha Gergényi nem áll össze Pintérrel talán az egész hétvége más hangulatban telt volna.
 
Főleg abban az esetben, ha a Fidesz sem tart kongresszust. Ugyanis, ha a nincs szövetségesi seregszemle a jobboldalon, Gyurcsány is nyilván szívesebben töltötte volna az időt családja és Totó kutyus társaságában, vagy előkészítve valami alaposabb beszédet, mint ami sikerült most hétfőn. A zsarukat és Petrétei "Kijárási Tilalom" Józsefet (aki egyébként már hónapok óta sokkal szívesebben pecázgatna valami tó mellett, mintsem lenne miniszter) meg majd kirúgja azután, amikor lezárultak a vizsgálatok.
 
És akkor még egy szót sem ejtettünk arról, hogy például a Szonda Ipsos közvéleménykutatását figyelembe véve egyre inkább itt az ideje egy kormányátalakításnak. A SZDSZ még próbál széllel szembe pisálni Horváth Ágnessel, azonban az MSZP célja - igazi tömegpártként - a népszerűség visszaszerzése 2010-ig. Ennek első lépése a folyamatos népszerűségvesztés megállítása, melyre remek időszak a nyári uborkaszezon. A június-július rá fog menni az új nevek megismerésére. A színtelen-szagtalan emberek el fognak tűnni a kormányból, és karizmatikus vezetők jelennek meg a helyükön (amennyiben a miniszterelnök-pártelnök végig tudja vinni akaratát a párton), és ennek oka Orbán Viktor hétvégi kijelentésében keresendő.
 
Valóigaz, hogy a közvélemény kutatások alapján minden idők legerősebb Fidesze áll szemben minden idők leggyengébb MSZP-jével, ezt Gyurcsány is látja. Amíg viszont Orbán kényelmesen ellébecol a langyos vízben, Gyurcsány már építi a csatornát 2010-re. Valahol ugyanis, a kellemes tavaszi piknikek mellett erről szól a nagypolitika.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika mszp orbán fidesz gyurcsány rendőrség szdsz gondolatébresztő

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyrak.blog.hu/api/trackback/id/tr7984750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása